Agenda

Aankomende evenementen
Markt, Klappeijstraat, Leijsenhoek Beer & Food Festival en Wine & Food Tasting

Op 25 september 2021 zal een nieuw evenement plaatsvinden in Oosterhout in de Klappeijstraat en deels op de markt in Oosterho...

Folkgroep BmB in Stadstuin de Schelp

BmB bestaat uit drie mannen die houden van folk. Ze brengen gezongen liederen om je te laten stuiteren en zwijmelen, te laten...

Expositie zandsculpturen in de St. Antioniuskerk

Expositie Zandsculpturen van 25 juli 2021 t/m 27 februari 2022 in de St. Antoniuskerk.

Stappen & Shoppen Magazine 2021

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met honderden restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Wil je de magazines, en daarmee honderden pagina's aan leesplezier, thuis ontvangen? Voor slechts €10,00 worden beide magazines naar ieder adres in Nederland verzonden.

Lees hier meer en bestel de magazines

Oosterhout City app

De Oosterhout City App geeft informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur in Oosterhout. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea. Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app