30 jaar Open Ateliers Oosterhout!

Open Ateliers Oosterhout start ook dit jaar weer, nu voor de dertigste keer. Lees verder

Open Ateliers Oosterhout start ook dit jaar weer, nu voor de dertigste keer, met een mooie overzichtsexpositie in de Houthallen (voormalig Galvanitas terrein) aan het Wilhelminakanaal Zuid 104 te Oosterhout, ingang en gratis parkeren via de Eikdijk.

De feestelijke opening is op vrijdagavond 10 september om 19.30 uur door mevrouw Cock Gorisse, historica te Oosterhout, en wordt muzikaal ondersteund door de gebroeders Aaron en Gerson Raams samen met Dennis Kroon. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Aan de hand van het geëxposeerde werk kunt u hier uw keuze maken voor de te bezoeken ateliers.

Op deze avond houden wij o.a. een kunstveiling van "eigen werk". Veilingmeester is Jaap Oomen en de opbrengst komt ten goede aan inloophuis Poppy's te Oosterhout, dé ontmoetingsplek voor mensen die zijn geraakt door kanker.

De kunstenaars van Open Ateliers Oosterhout hebben verassingstasjes gevuld die u voor een klein  bedrag kunt kopen. Met dit leuke aandenken steunt u ook onze activiteiten. 

Met ons "Open Ateliers Oosterhout" event start De Cultuur Makerij haar activiteiten in de Houthallen, en heeft Oosterhout er een nieuwe inspirerende plek voor toneel, muziek, dans enz. bij.

Openingstijden van de overzichtsexpositie in de Houthallen zijn:

Zaterdag 11 en zondag 12 september 2021 én

Zaterdag 18 en zondag 19 september van 10.00 tot 17.00 uur.

De ateliers zijn zaterdag 11 en zondag 12 september open van 12.00 tot 17.00 uur.

Er zijn ook exposities in:

- Galerie La Bonne Heure, Leijsenhoek 61, Oosterhout

- Toren van de Basiliek, ingang Torenstraat 10, Oosterhout

- Johannes de Doperkerk, Provincialeweg 84, Oosteind

De overzichtsexpositie in de Houthallen is ook toegankelijk op zaterdag 18 en zondag 19 september van 10.00 tot 12.00 uur. Galerie La Bonne Heure is dat weekend ook geopend. De overige locaties zijn dan gesloten

Alle data