Oosterhout Lacht

Vestzaktheater De Schelleboom

Wie houdt niet van een middag buikpijn van het lachen? Op 18 maart zijn ze er weer. Aanstormend en gevestigd, uit binnen- en buitenland. Geef ze een microfoon en grappen komen in razend tempo voorbij. Dit seizoen sluit elke editie af met een echte headlin… Lees verder

Wie houdt niet van een middag buikpijn van het lachen? Op 18 maart zijn ze er weer. Aanstormend en gevestigd, uit binnen- en buitenland. Geef ze een microfoon en grappen komen in razend tempo voorbij. Dit seizoen sluit elke editie af met een echte headliner. Een comedian waar de anderen tegenop kijken. Een artiest die in de wereld van comedy al wat sporen heeft verdiend.

Stand up comedy heeft zijn plek in Oosterhout gevonden, en die plek is De schelleboom.

Line-up:
MC: WestSaid
Jon Mouter
Stefan Hendrikx
Jason Tegelaar
Hank
Badr Maghrani

AFSLUITER deze middag is KRISTEL ZWEERS
(Vanaf augustus 2001 speelde zij mee in de Lucky Strike Comedy Talent Tour en na het behalen van de tweede plaats in de finale heeft zij haar zinnen volledig op stand-up comedy gezet. Inmiddels verdiende zij haar sporen in het Comedy Café in Amsterdam, bij Night of Comedy, Comedy Explosion en de Girls Night Out met Claudia de Breij en Sara Kroos. In 2004-2005 maakte ze deel uit van het team van improvisators bij het tv-programma De Lama's.)
Mathildastraat 37a, 4901 HC Oosterhout