Beperkt houdbaar

Vestzaktheater De Schelleboom

Bij Beperkt Houdbaar improviseren Stefan Hendrikx en Andries Tunru aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm, met alles er op en er aan. Álles. Lees verder

Bij Beperkt Houdbaar improviseren Stefan Hendrikx en Andries Tunru aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm, met alles er op en er aan. Álles.

Meerdere verhaallijnen, een hele rits personages, en aan het einde komt alles bij elkaar. Iedere avond is dus uniek, en jij bepaalt mee waar het verhaal over gaat! Of het nou een schapenscheerder op zoek naar liefde is, een matador op skivakantie of twee exen op Mars: Stefan en Andries maken er een spannend, muzikaal en bovenal kneitergrappig verhaal van. Winnaars van het Amsterdams Studenten Festival 2015!

Stefan Hendrikx (1990) studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie, een HBO-opleiding tot cabaretier. Momenteel studeert hij aan de acteursopleiding van ArtEZ in Arnhem, waar hij in 2017 af zal studeren. In 2015 ontpopte hij zich tot publiekslieveling van BNN’s Alpacas: de opvolger van De Lama’s. Daarnaast won hij met zijn voorstelling Club Fiction de prestigieuze Max Reinhardt-prijs tijdens het Schauspielschule Theatertreffen in Bern.
http://www.stefanhendrikx.nl

Andries Tunru (1991) is niet alleen improvisatie-acteur, maar ook praktiserend cabaretier. Studeerde in 2015 af aan de Koningstheateracademie, won in 2016 de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en zowel de jury- als de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. In 2017 was hij finalist van Cameretten. Daarnaast is hij artistiek en zakelijk leider van improvisatiecomedy-collectief Flunknarf en columnist voor het Radio 1-programma Druktemakers.   http://www.andriestunru.nl

Zij worden begeleid door muzikant Joep Hullegie. Joep studeerde Piano (Geïmproviseerde Muziek) aan het Brabants Conservatorium te Tilburg, gevolgd door een leerjaar Klassieke Compositie. Hij speelt en componeert voor particulieren en bedrijven, maar is met name een veelgevraagd begeleider van improvisatietheater. Bij Beperkt Houdbaar verzorgt hij alle muziek, geluidseffecten en soundscapes.
http://www.joephullegie.nl

Mathildastraat 37a, 4901 HC Oosterhout