GEANNULEERD: Cultuurnacht Oosterhout

Vind dit jaar tijdens de Oosterhoutse Cultuurnacht ook jouw eigen weg. Wandelen, rijden, slenteren, kuieren of karren. Lees verder

Er hangt een schaduw over onze stad. Onverwacht, maar niet onopgemerkt.  Bedekte monden verbergen de lach, een indruk zonder handdruk, ontmoeten zonder omhelzen. Maar we zien en we horen! We ruiken en ervaren! We zetten onze zintuigen op scherp in een nacht vol belevenissen. Een traktatie die zal ontspannen terwijl je door Oosterhoutse ogen kijkt naar de ziel van ons mooie culturele veld. Dit jaar mag je tijdens de Oosterhoutse Cultuurnacht ook jouw eigen weg vinden. Wandelen, rijden, slenteren, kuieren of karren.

De vierde Cultuurnacht Oosterhout wordt anders dan de eerste drie edities. Hoe kan het ook anders in deze tijd. We hebben alles op alles gezet om te zien wat er wel kan! We hebben 10 belevenissen waar je er 4 van kunt bezoeken en waar je op eigen gelegenheid naartoe reist. Kies voor kijken, kies voor luisteren, kies voor voelen, maar bovenal, kies op gevoel! Keuzes maken is altijd lastig, maar wat als je geen verkeerde keuzes kunt maken? Wordt het dan niet prachtig?

Tickets voor deze belevenis kun je kopen op www.cultuurnachtoosterhout.nl