Oosterhoutse Avond4daagse: Home Edition!

Ook in 2021 gaat de Avond4daagse in aangepaste vorm dóór! Lees verder

Ook in 2021 gaat de Avond4daagse dóór! Na het succes van vorig jaar introduceert de KWBN samen met eRoutes deze unieke editie, waardoor hét Oosterhoutse wandelfeest toch door kan gaan. Van 29 maart tot en met 30 juni 2021 kan iedereen in Oosterhout een eigen Avond4daagse lopen. Volledig coronaproof!


Het initiatief

Stichting Willem van Duivenvoorde organiseert samen met de KWBN en eRoutes deze editie. Met de app van eRoutes kunnen alle deelnemers zelf bepalen wanneer ze lopen en welke route zij af willen leggen. Op deze manier wordt drukte en samenscholing voorkomen. Met de Home Edition loop je volledig verantwoord de Avond4daagse.

Hoe werkt het?

Wanneer je ingeschreven bent kun je gebruik maken van de Avond4daagse-module in de app van eRoutes. De app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Dit zijn de zogenaamde ‘Ronde routes’, het eindpunt is hetzelfde als het startpunt. De app houdt ook bij waar en hoeveel de deelnemers lopen. Ook worden ze onderweg verrast met leuke berichten! Je hoeft dit jaar de vier dagen niet achter elkaar te lopen, maar je moet het wel binnen twee weken doen. En je mag ook overdag of in het weekend op pad. Deelnemen kost €6,50. Op het eind belonen we je natuurlijk met de welverdiende officiële Avond4daagse medaille!


Aanmelden

Deelname kost 6,50 euro per persoon. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. De welverdiende medaille ontvang je automatisch thuis. Inschrijven is mogelijk via deze link.

Alle data