Een man een man - Pierre Bokma en Peter Blok

Theater de Bussel

EEN MAN EEN MAN is een komedie van Kees Prins en Roel Bloemen over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn. Lees verder

EEN MAN EEN MAN is absurde komedie van Kees Prins en Roel Bloemen die zich afspeelt aan het tafeltje tussen twee mannen en een serveerster, en die ons laat zien dat we dingen niet groter moeten maken dan ze zijn. 


Deze bekroonde voorstelling is al enkele jaren te zien, met in de hoofdrollen Kees Prins en Pierre Bokma. In het seizoen 2020 - 2021 wordt het stuk gespeeld door Pierre Bokma, Peter Blok en Jennifer Welts. 

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging?
Nee, tenzij je Burghardt en Van Wees heet en op een avond uit eten gaat om de oude vriendschap weer op te pakken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging.
Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.

De pers over EEN MAN EEN MAN:
'De optelsom van een scherpe, valse tekst, mooie acteurs en een goede eindregie maakt van Een man een man, een fijne, irritante, goedgelukte voorstelling.' - Theaterkrant, ****

'Prins en Bloemen schreven een hilarisch stuk waar de verbale ballen in hoog tempo over het net vliegen' - Het Parool

Torenstraat 10, 4901 EJ Oosterhout

Alle data