Internationaal Beachhandbaltoernooi op stadsstrand Markt Oosterhout

Markt, Klappeijstraat, Leijsenhoek

Beachhandbal op de Markt Lees verder

Er wordt op de Markt een wedstrijdbak van 30 bij 15 meter gevuld met 150 kuub zand waar tussen 12 en 15 juli de nationale teams van onder meer Noorwegen, Duitsland en Australië zullen aantreden. Daarnaast komen er allerlei activiteiten voor de jeugd en een Beachparty op het 'stadsstrand'.

Het zandveld wordt op maandag 9 juli op de Markt aangelegd. Op dinsdag 10 en woensdag 11 juli zijn er allerlei beweegactiviteiten georganiseerd door MOOVE zoals de Eastwood Beach Instuif voor alle leeftijden met volleybal, korfbal, surfen en boogschieten en op woensdag 11 juli de Eastwood Beach Soccer voor de jeugd van 10 tot 16 jaar waarbij je je eigen team mag samenstellen met minimaal vijf en maximaal acht spelers.
 

Donderdag 12 en vrijdag 13 juli worden er clinics beachhandbal gegeven voor de jeugd. Het gratis te bezoeken toernooi is een samenwerkingsverband tussen OHC, Camelot Beach Handball uit Tilburg, de gemeente Oosterhout en de horeca. Op de laatste dag, zondag 15 juli, staat er een Beachparty op het zandveld gepland. Voor de kinderen staan er de hele dag strandspelletjes op het programma van 10.00 tot 16.00 uur. Daarna kan op groot scherm de WK-finale bekeken worden. Na de wedstrijd wordt er op het strand een after-party gehouden. De Beachparty wordt georganiseerd door de cafés De Beurs en Seven.

Aanmelden voor de clinics via mailadres: camelotbeach2010@gmail.com

Markt, Oosterhout

Alle data