Herbeleef de Heuvel

Openbare tentoonstelling over de historie en ambachtelijke elementen van de Heuvel en het belang van dit plein voor de stad Oosterhout. Lees verder

Een kleine openbare tentoonstelling over de historie en ambachtelijke elementen van de Heuvel en het belang van dit plein voor de stad Oosterhout.

Deze expositie is gemaakt naar aanleiding van de herinrichting van de Heuvel in 2021. Het zet de Heuvel en zijn bijzondere karakter opnieuw in de schijnwerpers. Dit bijzonder mooie plein is één van de parels van Oosterhout en daar zijn we trots op!

De expositie is gedurende de maand oktober te zien inde buurt van Arendshof 229, voor de informatiewinkel van de Heuvel (tegenover de corona teststraat). Iedere woensdagmiddag tussen 15:00 en 16:00 uur kun je met al je vragen over de Heuvel terecht in deze informatiewinkel.

Eind oktober wordt de Heuvel weer in zijn geheel in gebruik genomen.

Er is ook een route-app aan de Heuvel gekoppeld. Zo leer je alles over de bijzondere gebouwen op dit prachtige plein. Download hiervoor de app van izi.TRAVEL en scan de QR code bij dit bericht.

Alle data