Parkfeest

Slotpark Oosterhout

Parkfeest, drie dagen volop feest in het Slotpark in Oosterhout. Lees verder

Parkfeest 2019 eerste namen

Komend jaar is het Parkfeest op 14, 15 en 16 juni 2019. De organisatie is ondertussen druk bezig om het programma voor 2019 in elkaar te zetten. De eerste namen mogen we bekendmaken.

Het Parkfeest is trots dat ze de uit New York afkomstige singer-/songwriter Matt Simons heeft kunnen vastleggen. Zijn hits ‘We Can Do Better’ en ‘Catch And Release’ zijn de zomerhits van de afgelopen jaren. Ook publiekslievelingen Rowwen Hèze en Miss Montreal keren terug op het podium in ons park. Daarnaast verwelkomen we ook de hitmachine Fais. Samen met Afrojack heeft deze Rotterdamse zanger een wereldhit gehad met ‘Hey’, goed voor meer dan 100 miljoen streams op Spotify.

Op vrijdag kunnen we genieten van de hits van The Boss Bruce Springsteen, uitgevoerd door Tim Akkerman, die als voormalig frontman van Di-rect ook geen onbekende is voor het Oosterhoutse Parkfeestpubliek. Voormalig winnaar van “Battle of the Tributebands” Alaniz Morizzette speelt in Oosterhout bijna een thuiswedstrijd. Deze rockband met frontvrouw Debbie Potters staat garant voor een energieke liveshow met de hits van Alanis Morissette.

Tenslotte zullen de Daredevils voor een muzikale tornado zorgen met een grote mashup van hits van nu en uit het verleden, klassiekers en guilty pleasures. Met andere woorden: het wordt weer feest!

Nog even op een rij:


Vrijdag 14 juni Tribute Night (19.00-23.45 uur, park open om 18.00 uur)

Tim Akkerman Sings The Boss

Alanis Morissette tribute by Alaniz Morizzette

Party tribute by Daredevils


Zaterdag 15 juni (15.00-23.45 uur, park open om 14.00 uur)

Matt Simons

Rowwen Hèze

Miss Montreal

Fais


De andere artiesten en de artiesten die op zondag 16 juni optreden maken we later in het jaar bekend.


Tickets

Parkfeest op zondag 16 juni is gratis toegankelijk. Voor de vrijdagavond en zaterdag heb je tickets nodig. Voor Vroege Vogels hebben we korting, dus wees er snel bij, want op is op.

Vrijdagtickets: € 17,50 (Vroege Vogels betalen 15,00)

Zaterdagtickets: € 30,00 (Vroege Vogels betalen 28,00)

Passe partout (beide dagen): € 38,00 (Vroege Vogels betalen 36,00)

Festifans betalen Vroege Vogelprijzen tot aan carnaval (1 maart 2019) en de Festifanbijdrage van € 17,50, waarmee ze bijdragen aan de goede doelen van het Parkfeest.  Festifans worden ook in 2019 weer uitgenodigd voor de gezelligste borrel van het jaar, de FestifanVrijMiBo.

Tickets kun je bestellen op www.parkfeest.nl/tickets of bij de VVV Oosterhout.


Slotpark, Oosterhout

Alle data