LIEVER IN DE KLUIZ DAN THUIZ MET NILS WOGRAM

Theater de Bussel

De fijnproeversreeks voor jazzliefhebbers. Lees verder

Nils Wograms Nostalgia                                                                                                                                                                                            

Nils Wograms Nostalgia opent 16 oktober het Liever in de Kluiz dan Thuiz seizoen!

Met zijn Nostalgia Trio richt trombonist Nils Wogram zich op nostalgische jazz zonder zich te verliezen in sentiment en melancholie. Zijn terugblik op de 20ste eeuw blijkt verrassend subtiel en ironisch. Samen met drummer Dejan Terzić en Arno Krijger op Hammond orgel speelt Wogram een visionair jazzconcert dat zowel in het heden als het verleden is geworteld.

Bezetting:
NILS WOGRAM
trombone
ARNO KRIJGER
hammond B3
DEJAN TERZIC
drums

 

Liever in de Kluiz dan Thuiz
Onze fijnproeversreeks voor jazzliefhebbers heeft al talloze muzikale topmuzikanten over de vloer gehad. Van Hans van Oosterhout tot Teus Nobel, de muzikanten waarderen ons jazzpodium en spelen er graag.

Ook dit seizoen verrassen wij u weer met bijzondere combinaties en nieuwe muziek, soms zo vers van de pers dat de stukken voor het eerst live gespeeld worden in onze KluiZ. En u kunt erbij zijn! Op onze website en in de lokale kranten leest u wie er deze editie te gast is.

Liever in de KluiZ dan ThuiZ wordt ondersteund door de Vrienden van de KluiZ. Wilt u zich hier voor aanmelden of wilt u hier meer informatie over? Stuur dan een mail naar: norbertsnijers@kpnmail.nl.

                                    

Torenstraat 10, 4901 EJ Oosterhout