Madonna

Levenskunst Zuiderhout zet zich in voor spirituele ontwikkelingen en bewustwoning. Cultureel geïnteresseerde, woonachtig op Park Zuiderhout en daarbuiten, kunnen zo'n negen keer per jaar een bijeenkomst op maandagavond bijwonen. U bent van harte welkom! Lees verder

Levenskunst Zuiderhout zet zich in voor spirituele ontwikkelingen en bewustwoning. Cultureel geïnteresseerde, woonachtig op Park Zuiderhout en daarbuiten, kunnen zo'n negen keer per jaar een bijeenkomst op maandagavond bijwonen. U bent van harte welkom!

Op 10 decenber is dat Mieke Geertman. Bij de aanduiding Madonna zullen velen denken aan de popster met die naam. Het verhaal van Mieke Geertman gaat echter niet over haar, maar over de afbeeldingen van de moeder van Jezus, Maria.  Ieder die haar naam hoort, heeft daar beeld bij, want in de kunst is Maria op talloze manieren afgebeeld. Mieke Geertman was lerares Duits met een bijzondere belangstelling voor literatuur en kunst: twee disciplines die zij in haar lezing bij elkaar brengt.

Om uit de kosten te komen, vragen we een bijdrage van minimaal €5,- van iedere bezoeker.

Voorafgaand aan iedere lezing kunt u vanaf 18.00 uur een hapje eten in het Grand Café van Park Zuiderhout. Zo maakt u van uw avond Levenskunst een compleet avondje uit. De kosten zijn inclusief drankje €12.50. U kunt reserveren voor de daghap bij het serviceteam:
serviceteam@parkzuiderhout.nl