Oosterhoutse Cultuurnacht

Een nacht lang op avontuur door Oosterhout en de kunst(locaties) ontdekken die de stad te bieden heeft. Lees verder

Op 28 oktober, net voor de wintertijd in gaat, gooien 8 Oosterhoutse culturele instellingen hun deuren open. Allemaal tegelijk, apart en toch ook samen! Met het gezamenlijke thema ‘Proef De Lust’. Lust is van alle zintuigen en alle zintuigen zullen dan ook geprikkeld worden.

Onder begeleiding van onze gidsen ontdekt u met hoeveel passie cultuur wordt bedreven, achter deze deuren in ons mooie Oosterhout. Een te gekke kans om kennis te maken met de culturele parels waar u wellicht niet zo vaak komt. U start tegelijk op dezelfde plaats en u komt nadien bij elkaar waar u in alle gezelligheid met elkaar kunt nagenieten.

Een totaalconcept, waarmee theater de Bussel, Theek 5, VVV Oosterhout, Vestzaktheater de Schelleboom, Productiehuis Pannehoef, h19, Oosterhouts Filmcafé en Stichting BOCK samenwerken om u te verrassen en een onuitwisbare indruk te maken.

De tickets zijn 12 euro P.P. (vanaf 18 jaar),  te verkrijgen bij de vvv Torenstraat 8, 4901 EJ Oosterhout en online via www.proefoosterhout.nl