Postzakkenpech, de Online Sinterklaasvoorstelling

Lees verder

Het verloopt dit jaar allemaal wat anders dan normaal, maar dat is geen reden om het Sinterklaasfeest over te slaan. Juist in deze tijden willen we bij kinderen een lach op het gezicht toveren en daarom presenteert Café de Beurs samen met Musicalvereniging Con brio een vrolijke Sinterklaasvoorstelling: Postzakkenpech!
Het is een unieke, zelfgeschreven voorstelling van Con Brio uit Oosterhout. Het is speciaal gericht op kinderen van 4 t/m 8 jaar en zit vol humor, interactie, spel, zang en dans. De ervaren acteurs (roetveeg- en regenboogpieten) spelen interactief met de kinderen via de camera en ze zullen er alles aan doen om die lach op de gezichten van de kinderen te toveren.
Inschrijven kan via www.onlinebierproeverijen.nl de kosten zijn € 5,- per kind. Hiervoor krijgt u kind een schoencadeautje en wordt die benoemd in de stream. Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens de stream via de chat berichten te sturen naar de Sint. Bij inschrijving zouden we dan ook graag de naam(en) willen weten met daarbij de leeftijd en een korte anekdote. Maar aan de ouders hebben we ook zeker gedacht! Die kunnen optioneel een bierpakket van 3 bieren voor € 9,95 bij bestellen evenals een assorti van kaas en wordt voor € 5,- of een heerlijke luxe borrelplank voor €15,-.
Het verhaal:
De nieuwe postbode van Sinterklaas heeft een groot geheim dat hij graag met de kinderen wilt delen, zodat ze haar kunnen helpen. Maar op dat moment verschijnen er verschillende roetveeg- en regenboogpieten één voor één op het toneel die stiekem mee naar Nederland zijn gereisd. Ze mochten niet mee op de boot, omdat het te vol zou zijn en ze dan niet genoeg afstand zouden kunnen houden op de boot. Daarom zijn ze stiekem in de postzakken geklommen. Eénmaal aangekomen in Nederland moeten de pieten Sinterklaas weten te vinden, maar waar zal hij zijn?! Zal de postbode hen kunnen helpen? Of kunnen de kinderen, de pieten misschien een handje helpen?