Shopplezier en vermaak tijdens de Hollandse Kermis Braderie!

Winkelcentrum Arendshof

Een Hollandse braderie met volop entertainment met optredens van o.a. Edwin van der Toolen en Matthijs Koning Lees verder


Vrijdagavond 16 augustus gaat de Oosterhoutse Kermis van start in de binnenstad van Oosterhout. Bezoekers hoeven echter niet tot de avond te wachten op vermaak. Op vrijdag 16 augustus organiseren vanaf 10 uur 's morgens de ondernemers in de binnenstad een Hollandse Kermis Braderie. Ruim 90 winkels zorgen voor gevulde marktkramen. Daarnaast is er volop entertainment met optredens van Edwin van der Toolen, Sem Rozendaal, Moreno van Rijthoven en Matthijs Koning. 

De Hollandse Kermis Braderie vindt de gehele dag plaats in zowel de binnenstad als in Arendshof. Naast ‘hoogstaand’ straattheater, gevulde marktkramen, koopjes en workshops geeft Edwin van der Toolen om 15.00 uur een optreden. Gevolgd door Moreno van Rijthoven om 20.00 uur,  in de Arendstraat op de kruising met de Kerkstraat. Sem Rozendaal zorgt om 17.00 uur voor een optreden gevolgd door Matthijs Koning om 19.00 uur in Arendshof op het plein bij de Hema.

Kortom, volop shopplezier en vermaak tijdens de Hollandse Kermis Braderie voorafgaand aan de Oosterhoutse Kermis! Kijk voor het complete programma op www.proefoosterhout.nl of check de Facebookpagina.

Arendshof 201, oosterhout