Sinterklaas intocht

De Heuvel

Nog ‘even’ geduld tot Sinterklaas zijn Pakjesboot 12 op zondag 17 november 2019 afmeert en hij weer voet aan wal zet in Oosterhout. Sinterklaas zal vergezeld zijn met heel veel Pieten. Lees verder

Nog ‘even’ geduld tot Sinterklaas zijn Pakjesboot 12 op zondag 17 november 2019 afmeert en hij weer voet aan wal zet in Oosterhout. Sinterklaas zal vergezeld zijn met heel veel Pieten.

2019: Om 12:00 uur komt hij aan bij de Bouwlingstraat, ter hoogte van het Lukwelpark. Alle Oosterhoutse kinderen zijn daar welkom. Zorg dat u er op tijd bent!

Sint Nicolaas blijft kort in het park, alleen voor de aankomst. Met zijn zwarte pieten wordt hij welkom geheten door burgemeester. De goedheiligman vraagt daarom nu al aan alle aanwezige kinderen en hun ouders om hem te vergezellen tijdens zijn intocht naar de Heuvel. Kinderen verkleed als hulppiet of hulpsint zijn natuurlijk van harte welkom.

Om 12.20 uur vertrekt het hele gezelschap in optocht via de Bouwlingstraat en het Bouwlingplein naar de Heuvel. Alle kinderen en hun ouders mogen de stoet te voet of met de fiets volgen. Bewoners van de straten waar de stoet doorheen trekt worden gevraagd hun huis en straat te versieren om hen zo te begroeten en welkom te heten.

Op de Heuvel is er een kinderreceptie. Kinderen kunnen met Sint Nicolaas op de foto tijdens deze kinderreceptie. Er is muziek, dans, zang en er zijn pietenacts en natuurlijk ook strooigoed en andere lekkernijen. Voor de drie mooist verklede pietjes/sintjes is er een mooi prijsje!! Na de receptie eindigt het programma en gaat  Sint Nicolaas rusten en zich voorbereiden op zijn werk in Oosterhout.


Heuvel, Oosterhout