Trossen los!

Theater de Bussel

Vriendinnen comedy Lees verder

Opvliegers 4

Na avonturen op het zonnige Bali, in het besneeuwde Oostenrijk en in het hippe New York, kiezen de vriendinnen deze keer het ruime sop.

Joke is ervan overtuigd dat haar man vreemdgaat, maar heeft ze geen idee hoe ze hier om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als 'dame op leeftijd', weer op de datingmarkt. Maar de datingmarkt van vandaag de dag: kan ze daar wel wat mee? Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Daarbij worstelt ze met een moeder die Alzheimer heeft. En loes is door haar zus, een bekende zangeres, gestrikt om een goed betaalde schnabbel op het cruiseschip te overnemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is...                                                           En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.

Kortom: een echte vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!

Laat u onderdompelen in een wereld van zwembandjes, reddingsboten, knappe kapiteins en beleef de nieuwe avonturen van Loes, Moniek, Joke en Shirley op hun zonnige cruise in 'Opvliegers 4' Trossen los!

Torenstraat 10, 4901 EJ Oosterhout