Woods wandeldag bij Brasserie Woods

Brasserie Woods

Brasserie Woods in Oosterhout heeft een prachtig bos voor deur liggen, genaamd de Vrachelse Heide. Brasserie Woods heeft besloten om daar gebruik van te maken! Lees verder

Brasserie Woods in Oosterhout heeft een prachtig bos voor deur liggen, genaamd de Vrachelse Heide. Brasserie Woods heeft besloten om daar gebruik van te maken!

Wij organiseren elke maand een wandeling onder leiding van een enthousiaste gids door de Vrachelse Heide. Bij de wandelingen staat het leren kennen van de Vrachelse Heide centraal. De gids houdt rekening met de samenstelling van de groep, jullie bepalen zelf dus het wandeltempo. Ook trouwe viervoeters zijn van harte welkom!

Arrangement
De wandeling start om 10:30 uur. Na koffie/thee met appeltaart neemt de gids je mee voor een wandeling door de Vrachelse Heide. Elke maand komt er een nieuw thema aan bod, waardoor u steeds een beetje bijleert over al het moois wat de Vrachelse Heide te bieden heeft. Na afloop kunt u genieten van een heerlijke lunch bij Woods.

Wat houdt de wandeling precies in:
•Ontvangst om 10:30 uur met koffie en een heerlijk stukje appeltaart
•Wandeling ca. 1,5 uur onder leiding van een enthousiaste gids.
•Terugkomst bij Woods rond 12:30 uur
•Lunchen (exclusief drankjes)

Kosten & inschrijven
De wandeling kost €20,- per persoon, dit dient voorafgaand aan de wandeling betaalt te worden aan de kassa. Inschrijven voor de wandelingen vanuit kan via de website. https://woodsbrasserie.nl/wandelingen/. Er is plaats voor vijftien personen, dus wees er snel bij!

Veekestraat 19, 4904TE Oosterhout

Alle data