Zomer Karavaan 5 augustus: Boogschieten

Als je het leuk vindt om met anderen lekker buiten sportief bezig te zijn, is dit je kans om eens iets heel anders te proberen! Lees verder

Kijk jij ook vol bewondering naar films waarin jongens of meisjes een pijl van een boog schieten en het doel raken? Neem nu je kans om dit ook te leren.
Als je het leuk vindt om met anderen lekker buiten sportief bezig te zijn, is dit je kans om eens iets heel anders te proberen!
Als je 10 jaar of ouder bent, kun je deze zomer bij Hunterclub een mini-cursus handboogschieten volgen waarin je kennis maakt met deze bijzondere sport onder begeleiding van deskundige trainers.
Wij geven deze cursus op woensdag middag van 14.00 uur tot 15.30 uur. Tussendoor hebben we een pauze met limonade en wat lekkers.
Kun je niet op woensdag middag? Geen nood want op woensdag avond van 19.00 uur tot 20.30 uur geven wij ook een mini-cursus.                                    

Je hoeft niets speciaals aan te schaffen voor deze mini-cursus, want je leent het materiaal van ons. Het lijkt ons heel leuk om jou te begroeten in de zomervakantie bij een van onze mini-cursussen, zien we je binnenkort?