MTB-Tracks Oosterhout

De nummer 1 tracks van Brabant liggen in de prachtige bossen, zandverstuivingen en heidevelden rond Oosterhout. Lees verder

Proef de uitdagende MTB Tracks Oosterhout

De nummer 1 tracks van Brabant liggen in de prachtige bossen, zandverstuivingen en heidevelden rond Oosterhout. Het uitstekend onderhouden, goed bewegwijzerde en uitdagende routenetwerk trekt sinds 1994 vele gepassioneerde mountainbikers uit heel Nederland.

Routes Dorst, Cadettenkamp, Vrachelen
De drie MTB-routes rond Oosterhout zijn ontworpen en aangelegd door vrijwilligers van de stichting Wielerpromotie Oosterhout die ook het onderhoud verzorgen. Er ligt momenteel een maar liefst 32 km lang, divers en uitdagend MTB-routenetwerk. De routes kunnen elk afzonderlijk gereden worden maar zijn ook onderling verbonden.


Partnerbedrijven en vertrekplaatsen
Diverse partnerbedrijven zijn ideale startplaatsen voor MTB Tracks Oosterhout. Hiervandaan kun je via de bekende MTB-bordjes snel op een van de drie routes komen. Op de plattegrond (gratis verkrijgbaar bij de VVV Oosterhout) vind je eenvoudig terug welke mogelijkheden zij bieden.

MTB Tracks online
Op de website www.mtbtracksoosterhout.nl vind je meer informatie. Als je onregelmatigheden op de route aantreft , kun je dat melden via deze website. MTB Tracks Oosterhout is actief op Facebook met de laatste nieuwtjes over de route.

  • actie & avontuur, actief & sportief