Voor bedrijven

Samenwerken aan (digitale) informatie voor de klant

VVV Oosterhout en de Bruisende Binnenstad, onder aanvoering van de binnenstadsmanager en de programmamaker VVV, zijn een samenwerking voor 3 jaar aangegaan met Stappen & Shoppen, waarbij alle krachten zijn gebundeld op 1 platform. Gemeente Oosterhout heeft zich ook voor ten minste 3 jaar aan het platform verbonden, beide gevallen gaat het tot eind 2019.

Samenwerking

Deze samenwerking heeft geleid tot één centrale website over Oosterhout waar gebruikers op een laagdrempelige en duidelijke manier informatie krijgen over de stad (en regio) op het gebied van vrije tijd. Aangestuurd vanuit een gecentraliseerde database met alle content. Stappen en Shoppen is aangepast aan de Oosterhoutse ‘look & feel’ en werkt met de domeinnaam: www.proefoosterhout.nl.  Overigens niet alleen de website, maar ook de App. 

Eén basisbron voor de klant

Klanten en consumenten zien vaak door het enorme aanbod aan facebookpagina’s en website door de bomen het bos niet meer. Door te werken met één platform waarop iedere Oosterhoutse ondernemer uit de binnenstad én Oosterhoutse ondernemers op het gebied van vrijetijdsbesteding zich presenteren is er één basisbron. Het voordeel van het gekozen platform is dat deze Oosterhoutse ondernemers gratis kunnen deelnemen met een basisprofiel. Ook is het mogelijk om door middel van een gering bedrag een premiumaccount te nemen. Hiermee kunnen ondernemers hun presentatie op de site uitbouwen. Het verschil tussen een basis en premium account staat hierna beschreven. Het initiatief om deel te nemen aan het platform ligt in basis bij de ondernemers zelf. Wij roepen iedereen op om in ieder geval de basisgegevens aan te leveren zodat u bij de start met een bedrijfsprofiel zichtbaar bent. De basisgegevens kan je aanleveren aan Stappen & Shoppen via: wouter@stappen-shoppen.nl.

Evenementen

Naast de gegevens over de zaken in Oosterhout, zijn er natuurlijk ook grote en kleine evenementen. Evenementen die “zaakoverschrijdend” zijn (meer dan 1 ondernemer neemt deel), kunnen gratis op de website vermeld worden in de agenda. Evenementen (maar ook acties) die enkel voor de eigen zaak zijn, behoren tot het premium account. Zaakoverschrijdende evenementen moeten wel doorgegeven worden aan Proef Oosterhout / VVV via: info@vvvoosterhout.nl . Heb je nog vragen dan kan je contact opnemen met ons: 085-74 41 052. Vanuit de website gaan we nog een campagne opzetten om organisatoren van evenementen op te roepen hun evenement aan te melden bij Proef Oosterhout/ VVV. Als ondernemers een evenement organiseren in hun eigen zaak dan kunnen zij met een premium account deze op hun eigen profiel posten en wordt dit evenement meegenomen in de algemene agenda.

Toelichting basis- en premium accounts

Als onderdeel van de samenwerking worden alle ondernemers (horeca en retail) met een gratis basis account opgenomen in het platform. Stappen & Shoppen zal het platform commercieel uit blijven baten door premium accounts aan te bieden voor ondernemers. Deelname en draagvlak vanuit de stad is essentieel voor het succes van het platform.

Basis account (kosteloos aangeboden door Proef Oosterhout/ VVV & Bruisende Binnenstad)

- Bedrijfsnaam + logo - Korte omschrijving
- Openingstijden
- Adres & route
- Maximaal 5 foto’s
- Link met winkelgebied
- Zichtbaar in 1 categorie
- Mogelijkheid om reviews te plaatsen
- Knop/veld “Claim uw bedrijfsprofiel” zichtbaar

Premium account (tegen betaling)

Alle extra functionaliteiten van een premium account zijn onderstaand opgesomd. Premium deelnemers worden naast de Oosterhout omgeving tevens in de Baronie van Breda City App en website opgenomen.

- Persoonlijke login om alle gegevens zelf te kunnen wijzigen
- Contactgegevens: website, email en telefoonnummer (direct bellen vanuit de app)
- Social media icons
- Betaalmogelijkheden
- Prijssegment
- Faciliteiten en sfeerkenmerken
- Parkeergarages/terreinen koppelen
- Zichtbaar in meerdere categorieën (bv. damesmode, schoen en accessoires)
- Merken en assortiment (ook vindbaar in zoekfunctie)
- Menukaart of prijslijst toevoegen
- Reserveren
- Agenda(evt. met automatische facebookkoppeling)
- Deals/aanbiedingen
- Uitjes/evenementen
- Vacature
- Pushberichten sturen naar eigen volgers
- Statistieken

AANBIEDING:
- 1/1 pagina in Stappen Magazine 2017 incl. opmaak
- Professionele interieurfotografie
- Premium account Oosterhout City App & Baronie van Breda City App
- Premium account www.proefoosterhout.nl en www.stappen-shoppen.nl
Normaal tarief: €27.50 per maand, €330 per jaar

Aanbieding Oosterhout: €24.95 per maand, €299.40 per jaar + €75 gratis online advertentietegoed!
* Als er ten minste 10 bedrijven uit een (winkel)gebied deelnemen krijgt het gebied tevens een gratis pagina in Shoppen Magazine 2017 + een premium account.

Tot slot

Met deze keuze maakt Oosterhout digitaal een flinke slag. Maar nogmaals, wij zijn afhankelijk van uw input. Levert daarom uw gegevens voor een gratis basisaccount aan.