Alles wat er in Oosterhout te beleven valt op één plek

VVV Oosterhout en de Bruisende Binnenstad presenteren een gezamenlijk platform op internet; de website www.proefoosterhout.nl. Daarnaast kan de bezoeker van de binnenstad vanaf deze week gratis gebruik maken van wifi.

Chefz Proeflokaal Foodblog: Chepas proeverij bij Chefz Proeflokaal

Chefz Proeflokaal is sinds de zomer van 2012 gevestigd in een monumentaal pand aan de Markt midden in het hart van Oosterhout, met prachtig uitzicht op de grote kerk. Bij binnenkomst worden onze jassen aangenomen door de eigenaar Dré de Jong.

Foodblog: Diner bij Akropolis

Vorige week gingen onze foodies eten bij Akropolis in Oosterhout. Akropolis biedt een ruime keuze in traditionele Griekse gerechten, waaronder gerechten van zowel het Griekse vaste land, als gerechten van de vele eilanden die Griekenland rijk is. Wie is er nou niet gek op de Griekse keuken...? Daarom besloten onze foodies om het zelf te ervaren!

Foodblogs

De laatste foodblogs
Foodblog: La Forchetta

Op de gezellige markt van Oosterhout heeft la Forchetta vorig jaar haar deuren geopend. Een authentiek Italiaans restaurant met een uitgebreide menukaart waar zoal mooie Italiaanse streekgerechten op te vinden zijn. Het is een warme zomerse dag en de avondzon valt op het terras, een perfecte dag om af te sluiten met een heerlijke Italiaanse maaltijd. Bij aankomst worden we enthousiast begroet met een luide “Buona sera”. De ober is zelf duidelijk afkomstig uit Italië. We krijgen een tafel toegewezen onder de luifel op het terras. Vanaf deze plek hebben we een leuk uitzicht op de levendige markt van Oosterhout. We krijgen als welkomstdrankje een glas prosecco aangeboden, hoe kan het ook anders! Met de avondzon op ons gericht wanen we ons bijna direct in Italië, wat heerlijk!

Foodblog: Pruvement

Zondag 2 juli, vond op de Markt het jaarlijkse culinaire event van Oosterhout plaats. Tijdens Het Pruvement kunnen bezoekers op en om de Markt kleine gerechtjes en bijzondere drankjes proeven bij verschillende horecazaken en foodtrucks. Onze foodies waren aanwezig en genoten van het lekkers bij de verschillende foodtrucks tijdens Het Pruvement!

Foodblog: Chepas proeverij bij Chefz Proeflokaal

Chefz Proeflokaal is sinds de zomer van 2012 gevestigd in een monumentaal pand aan de Markt midden in het hart van Oosterhout, met prachtig uitzicht op de grote kerk. Bij binnenkomst worden onze jassen aangenomen door de eigenaar Dré de Jong.

Leuke lijstjes

8x hotspots met wild op het menu

Let's go wild! We zitten nog altijd in het wildseizoen maar tegen het einde van december komt daar een eind aan. De hoogste tijd voor jou en je vrienden om bij een van de volgende restaurants van het wildmenu te genieten.

5X de leukste terrassen

Een terrasje pakken op vakantie in Spanje met 30 graden is top, maar dat betekend niet dat terrassen in Nederland minder top zou zijn! Wij hebben de hotspots in Oosterhout voor jou op een rijtje gezet.

5X de leukste restaurants

Met je familie, vrienden of collega's uiteten in het buitengebied Oosterhout? Dat klinkt gezellig! Wij weten wel raad! Wij hebben de hotspots voor jou op een rijtje gezet.