Alles wat er in Oosterhout te beleven valt op één plek

VVV Oosterhout en de Bruisende Binnenstad presenteren een gezamenlijk platform op internet; de website www.proefoosterhout.nl. Daarnaast kan de bezoeker van de binnenstad vanaf deze week gratis gebruik maken van wifi.

Verrassend luxe en gezellig eten bij Brasserie Mix

Brasserie Mix is een sfeervolle zaak in het hartje van Oosterhout, ze hebben buiten een lunch kaart ook een diner kaart van een soepje tot kalfswangetjes, je kan zelf beslissen of je luxe of eenvoud wilt. Brasserie mix houdt zich niet alleen bezig met de smaken die ze samenbrengen maar hebben ook oog voor de presentatie van de gerechten.

Foodblog: speciaal bieren, mooie wijnen en heerlijke pinchos bij PITZ in Oosterhout.

Vroeg in de avond lopen we door het verrassend mooie centrum van Oosterhout. We steken de gezellige markt over en kijken onze ogen uit bij het zien van de imposante Sint-Jansbasiliek. We lopen door de levendige Klappeijstraat in, daar vinden we PITZ de nieuwe borrel en pinchos bar van Oosterhout. Met deze korte wandeling zijn we direct in de stemming gekomen voor een ongedwongen avond met hapjes om lekker van te ‘pitzen’.

Foodblogs

De laatste foodblogs
Foodblog: zondagslunch bij Bregje Oosterhout

Wie kent het niet? Proeflokaal Bregje is een begrip geworden in inmiddels 23 steden in Nederland. Het concept bestaat uit een 3-gangen keuzemenu vanaf slechts €12,50 met voor ieder wat wils. In Oosterhout is Proeflokaal Bregje gevestigd op een unieke locatie; in een oude boerderij, aan de rand van het bos.

Foodblog: diner bij Chefz Proeflokaal

Je hebt van die avonden, die kunnen niet lang genoeg duren. Wij zijn bij Chefz Proeflokaal op de Markt in Oosterhout! Het is een frisse zaterdagavond maar het verwarmd terras bij Chefz zit al aardig vol. Wij krijgen een mooi tafeltje bij het raam en worden hartelijk verwelkomd door gastvrouw Neomi met een lekker aperitiefje. Het restaurant is gevestigd in een sfeervol monumentaal pand en is modern en warm ingericht. De grootste uitdaging bij Chefz is om een keuze te maken uit de kaart die barstensvol staat met prachtige gerechten. Bij Chefz is het kiezen of delen. Je bestelt een gerecht voor jezelf, of je bestelt één of meerdere gerechten om te delen. Wel zo gezellig!

Beregezellig eten bij De Beren op de Markt!

Op de Markt in Oosterhout zijn altijd alle terrassen vol, er hangt hier een gezellige sfeer. Je kan heerlijk lunchen en dineren bij verschillende restaurantjes en dat hebben wij dan ook gedaan! De foodies hebben een heerlijk hapje gegeten bij De Beren en wat was het hier beregezellig!

Leuke lijstjes

5 x de leukste fietsroutes in de regio

Het is lekker weer en je hebt zin om eens lekker op de fiets te stappen en er op uit te gaan, maar waar naartoe? Wij geven je de 5 leukste fietsroutes in de regio: deze mag je zeker niet missen!

8x Koningsnacht en Koningsdag in Oosterhout

In Oosterhout kan je de verjaardag van onze koning vieren! Ga donderdagavond feesten en vrijdag Oosterhout zelf in om de leuke kraampjes en kleedjes te bezoeken. Misschien vind je nog wat leuks! Wij hebben de dingen die in Oosterhout te doen zijn voor je onder elkaar gezet.

5 x wat te doen in de meivakantie

De meivakantie is begonnen! Heerlijk 2 weken vrij voor de kids! Wat is er zoal te doen in Oosterhout? We geven je hierbij 5 leuke tips!