Alles wat er in Oosterhout te beleven valt op één plek

De campagne ‘Oosterhout, de smaak te pakken’ zorgt voor steeds meer eenheid en samenwerking in de promotie van Oosterhout. De VVV Oosterhout en de Bruisende Binnenstad hebben een gezamenlijk platform op internet; de website www.proefoosterhout.nl. Daarnaast kan de bezoeker van de binnenstad gratis gebruik maken van wifi.

 

Klanten en consumenten zien vaak door het enorme aanbod aan social media en websites door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben verschillende partijen in Oosterhout de samenwerking gezocht om één vaste informatieplek voor bewoners en bezoekers in te richten. Op de website Proef Oosterhout vindt iedereen actuele informatie over wat er in Oosterhout te beleven, te zien en te koop is.

App

De website Proef Oosterhout is gekoppeld aan een Facebookpagina en de Oosterhoutse City App, zodat de informatie ook voor smartphones en tablets gemakkelijk toegankelijk is.

Deze middelen geven informatie over alles op het gebied van horeca, winkelen, recreatie/toerisme en cultuur in Oosterhout. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels en winkelgebieden of informatie over bezienswaardigheden, musea, theaters en evenementen. De app is gratis te downloaden voor iPhone en Android.

Door te werken met één platform waarop alle Oosterhoutse (binnenstad)ondernemers en partijen op het gebied van recreatie en vrijetijdsbesteding zich kunnen presenteren is er één ideaal startpunt voor bewoners en bezoekers beschikbaar.