6x wat doen tijdens Pasen

Het is weer Pasen! Dat betekent gezellig paasontbijten met het hele gezin en de familie over de vloer. Maar wat kan je de rest van de dag gaan doen? Wij hebben een aantal activiteiten op een rijtje gezet, die jouw Paasdag compleet maken!

VROLIJK PASEN!

Pannenkoeken eten bij KOECKERS, in DEN HOUT


Ga gezellig met het hele gezin pannenkoeken eten bij pannenkoekenhuis Koeckers, in Den Hout! De kinderen kunnen zich voor en na het eten uitleven in de grote speeltuin en de speelgrot. Koeckers beschikt over een ruim assortiment pannenkoeken. Buiten pannenkoeken worden er ook broodjes, salades en soepen geserveerd. Kinderen krijgen bij het bestellen van een kinderpannenkoek dukaten. Deze dukaten kunnen ingeleverd worden in het cadeauwinkeltje bij Koeckers. 

BOWLEN BIJ BOWLING BISTRO MERLIJN

Merlijn is hét sprookjesachtige bowlingparadijs in Oosterhout! Tijdens het bowlen kan je genieten van een lekker hapje en drankje. Je bent altijd welkom in het grand café, waar je lekker kan borrelen. Ook is er een mogelijkheid om bowlen te combineren met eten. Na het bowlen kan je genieten van de magic bites. Magic bites zijn kleine gerechtjes die je vanaf €29,50 onbeperkt kan bestellen. 

Surprise menu bij La forchetta 


Genieten van de Italiaanse keuken met Pasen? Kom naar La Forchetta! Laat je verassen door het surprise menu van de chef! Voor €34,50 geniet je van een compleet diner met voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Reserveer alvast een tafeltje in dit sfeervolle restaurant in Oosterhout! 

Wine & Food tasting bij 't geregt


Gezellig borrelen met vrienden tijdens Pasen? Dat kan bij 't Geregt. Op de kaart kan je kiezen voor het speciale wine & food tasting, dit maakt jouw borrelmiddag compleet! Je krijgt 3 verschillende glazen wijn met bijpassende hapjes. Wat klinkt dat lekker! 

PASEN BIJ MORE-ITZ

Met Pasen is More-itz geopend vanaf 12:00 tot 00:00. Kom lekker uitgebreid lunchen, dineren of borrelen. Op zaterdag en zondag zal er een lounge DJ aanwezig zijn, die zorgt voor de meest relaxte muziek!

Lunchen bij Croy boschlust 


Voor een overheerlijke lunch ga je naar Croy Boschlust! Voor of na de lunch kan je een mooie wandeling maken door het prachtige nabijgelegen bos! Maak jouw middag compleet met het zoeken van paaseieren in het bos. Hier zullen kinderen helemaal blij van worden!

Tags: activiteiten in Oosterhout, pasen,