De Vers Mannen brengen het naar jou!

Zijn jullie al bekend met De Vers Mannen? Een leuk nieuw concept in Oosterhout en omstreken! Bestel de lekkerste versproducten van lokale speciaalzaken en laat het bezorgen op een dag dat het jou uitkomt. 

De Vers Mannen hebben een ruime keuze aan brood, vlees, vis, groente, fruit en heerlijke kazen. Zij werken met een aantal lokale ondernemers waaronder Bakkerij de Jong, Keurslagerij Frank van Gils, Visspeciaalzaak van Reenen, Poppelaars Groenten en Fruit en Zuivelboerderij de Driehoek. Sinds kort zijn zij ook een samenwerking aangegaan met Delicato, hier kun je lekkere mediterrane delicatessen van tapas tot maaltijden en pizza's tot buitenlandse kazen bestellen. 

Je hebt een zee aan keuzes en kan alles makkelijk vanuit huis bestellen en laten bezorgen op een moment dat het jou uitkomt. Vanaf een bestelling van € 15,00 komen ze het naar jou toe brengen. Als je voor 15.30 uur besteld wordt het de volgende dag thuisbezorgd in het door jou gekozen tijdsvak. 

De vers mannen bezorgen op dit moment in Oosterhout, Den Hout, Oosteind, Dorst en Teteringen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op de website