Lezing lekkere en gezonde voeding op 31 oktober

In het kader van het jubileumjaar 25 jaar kookclub LCC wordt in samenwerking met Broeders Gezondheidswinkel een lezing georganiseerd over het thema “hoe kunnen we van gezond eten ook lekker eten maken’.

Door alle soms tegenstrijdige informatie over voeding wordt het steeds lastiger om nog te weten wat men wel of niet moet eten. Op deze avond krijgt u volop informatie om voortaan zelf goed overwogen keuzes te kunnen maken. U krijgt antwoord op de volgende vragen: Klopt het dat brood echt niet gezond zou zijn? Wat is het verschil tussen snelle en langzame koolhydraten? Mag ik wel of geen roomboter gebruiken? Wat zijn eiwitten en wat doen ze in mijn lichaam? U gaat dus naar huis met handige informatie over voeding en de werking op het lichaam en over lekker eten als basis voor een goed functionerend lichaam.

Tijdens de avond wordt de theorie meteen praktisch ingevuld door een paar gezonde snacks en u gaat naar huis met een gezond gevulde goodie bag van de Broeders Gezondheidswinkel. De lezing wordt verzorgd door Sabine Flake, voedingsdeskundige en homeopaat, www.natuurlijketenengenezen.nl. De lezing vindt plaats in het clubgebouw van LCC aan de Van Duivenvoordestraat 11 in Oosterhout op woensdag 31 oktober van 19.30 tot circa 21.30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 7,50 waarbij inbegrepen 2 consumpties. U kunt zich aanmelden voor de lezing en tevens betalen via de
volgende link.

Er zijn voor LCC leden 25 plaatsen gereserveerd en voor overige geïnteresseerden eveneens 25 plaatsen.