Grootste saunacomplex van Zuid-Nederland komt bij Oosterhout!

Sauna- en wellness liefhebbers opgelet! Naar verwachting kunnen jullie vanaf december dit jaar terecht in een gloednieuw saunacomplex, gelegen tussen Oosterhout en Breda! Het spa- en wellness complex zal gevestigd worden op een stuk grond van maar liefst 20.000 m2... dat belooft wat!

HONDERDDUIZEND BEZOEKERS PER JAAR

Per dag worden er zo'n 300 gasten verwacht, dit zijn naar verwachting maar liefst zo'n honderdduizend bezoekers per jaar! Officieel zal het complex op het grondgebied van Oosterhout liggen, maar als je goed kijkt kun je straks tussen de bomen door, de Grote Kerk van Breda zien.

Disclaimer: Foto gemaakt bij Mus&zo 

HIMALAYA ZOUTSTEEN- EN MINDFULLNESSCABINE, DIVERSE STOOMBADEN, CALDARIUM, WHIRLPOOLS EN MEER

Zo'n groot complex als deze biedt niet zomaar een paar saunacabine's zoals je doorgaans aantreft. Nee, het kent straks onder anderen een Himalaya zoutsteen- en mindfullnesscabine, diverse stoombaden, caldarium, meerdere whirlpools en nog veel meer...

Het complex zal hun eigen energie opwekken door middel van zonnepanelen op het dak, maar ook door middel van pelletkachels. Alles wordt zeer duurzaam opgebouwd. Het is de bedoeling dat het complex straks een 'Energie Prestatie Coëfficiënt' (EPC) heeft van 0! Win-win!