Je favoriete instituut behandeling THUIS!

Omdat het momenteel niet mogelijk is om een behandeling bij een huidspecialiste te ondergaan, brengt PUUR Huidinstituut de behandeling én de huidspecialiste naar je thuis!

bij puur denken ze graag met je mee...

Het is heel belangrijk om je huid in deze tijden te blijven conditioneren. Om ervoor te zorgen dat we alle opgebouwde huidverbeteringen van de afgelopen jaren behouden, behandel je nu tijdig je huid zelf, thuis! 

In deze home treats doorloopt Huidinstituut PUUR een unieke behandeling met je, die je even stop zet als ze te snel voor je gaan. Helaas niet zo uitgebreid als in hun instituut met de weldadige handen van onze specialistes! Daar hopen ze je spoedig weer te mogen verwelkomen. 

Voor één keer ben je zelf schoonheidsspecialiste, thuis, onder begeleiding van een specialiste in een video die jou stap voor stap meeneemt in de instituut behandeling!


PUUR Huidinstituut heeft drie behandelingen samengesteld: VALMONT Home Treat, PASCAUD Home Treat en GIRLS Home Treat.

VALMONT Home Treat
Stap voor stap neemt een huidspecialiste je mee in de wereld van VALMONT. Reinigen, scrub, stimulerende massage met Renewing Pack en natuurlijk het pareltje van Valmont: het collageen vlies masker! Set €85 inclusief link naar de video.

PASCAUD Home Treat
Na de succesvolle Live behandeling op facebook heeft PUUR Huidinstituut deze intensieve instituut behandeling ook beschikbaar gemaakt voor jou thuis! Intensieve instituut behandeling met retinol, fruitzuren en vitamines. Set €65 inclusief link naar de video.

GIRLS Home Treat
Huidspecialiste Liza neemt "the girls" mee in een sheet mask behandeling! "Girls just wannna have fun!" €15 per set. Super om samen met vriendinnen of moeder te doen! Cadeautip! 

Wil je een van de sets bestellen? Mail dan naar info@puur-huidinstituut.nl

De specialistes zijn van maandag tot zaterdag aanwezig bij PUUR Huidinstituut in Prinsenbeek voor al je vragen, product -en cadeaubon aankopen.


Heb je vragen over je huid of producten? De medewerkers van PUUR Huidinstituut kunnen FaceTimen (beeld bellen) om je huid te beoordelen en je vragen te beantwoorden! 

Cadeaubonnen kun je nu ook via de knop op de website kopen! Bovendien krijg je een HAND TREAT t.w.v. €12,50 bij je behandeling CADEAU als je nu een cadeaubon voor je behandeling na de corona fase koopt! 

Je favoriete producten brengen ze ook heel graag bij je THUIS! 

Ze hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor behandelingen bij PUUR! STAY HEALTHY!