Nieuwe bierbeleving van Het Houtse Meer

Eind vorig jaar heeft Het Houtse Meer een online bierbeleving georganiseerd wat erg in de smaak is gevallen. En daarom organiseren ze op 28 februari nog avond vol bier, gezelligheid en hapjes! Ben jij erbij? 


De avond wordt gehost door biersommelier Bart en hij wordt geassisteerd door zijn co-host Floortje. Als entertainment komen zangeres, pianist en singer& songwriter Frédérique van den Boomen. Zij zal de avond gaan vullen met mooie muziek. De biersommelier gaat uitleg geven over goede bier-spijs combinaties en de achtergrond van de bieren. Je kunt deze bierbeleving live om 15:00 streamen via het YouTube kanaal van Het Houtse Meer. Hier kan je vragen stellen in de chat en worden ze hoogst persoonlijk beantwoordt. 

Om mee te doen kun je een bierpakket bestellen via de website van Het Houtse Meer. In dit pakket zitten 5 verschillende bieren en bijpassende hapjes. Je kunt het pakket thuis laten bezorgen, mits je in een straal van 10 km woont. Of je kunt het gezellig af komen halen bij Het Houtse Meer zelf. 

Voor alle informatie houd de Instagram en Facebook goed in de gaten.