Nieuwe praktijk voor Life Coaching van Samantha Biesheuvel in Gezondheidscentrum Oosterhout

Als Life Coach begeleidt Samantha mensen om meer geluk en minder stress te ervaren in hun leven. Gesprekken en haar werkwijze brengen je in contact met je gevoel en emoties krijgen de ruimte. Je krijgt een andere blik op wat in dit moment in jouw leven speelt, je ervaart het daardoor anders. 

Hoe doet Samantha dat? Met behulp van methodes en oefeningen brengt zij je in contact met de aspecten van jezelf waaruit je inspiratie en zelfvertrouwen kunt opbouwen en het contact met je gevoel meer kunt ervaren. Dit biedt een basis om belemmerende gedachten en angst los te laten, pijn te ontspannen. Coaching wordt ervaren als een bewustzijnstraining, zo loopt Samantha een stukje mee op jouw levenspad. Indien gewenst kan het ondersteund worden met een Reiki behandeling.

Vragen waar mensen voor bij haar komen zijn onrustig voelen, omgaan met emoties, versterking zelfvertrouwen, besluiten nemen, luisteren naar je intuïtie, ontdekken belemmerende overtuigingen, burn-out klachten, verandering loopbaan, ontdekken talenten en conflictsituaties. 


Haar 2-jarige opleiding tot Life Coach heeft Samantha gevolgd bij Atma in Amersfoort en in 2013 afgerond. Zij is lid van de NOBCO, de beroepsorganisatie voor professionele coaches. Meer informatie website www.jouwpad.nl, e-mail info@jouwpad.nl of telefoon 06-3068412.