SpaOne: tot rust komen in een prachtige omgeving

Met ruim 40 jaar ervaring 'in het vak' werd een paar maanden geleden SpaOne geopend tussen Breda en Oosterhout. Hier wilden wij natuurlijk graag wat achtergrondinformatie over weten! Ook benieuwd? Lees snel verder!

SpaOne is de achtste vestiging


Ervaring in de 'saunawereld' hebben de eigenaren zeker. Toen Twan Veraa en André Meerhoff in 1978 samen in een sauna in Eindhoven werkten dachten ze dat het beter kon. Ze zijn toen voor zichzelf begonnen in Geldrop en Eindhoven en inmiddels is SpaOne alweer hun achtste vestiging. SpaOne hebben zij geopend met Bart Veraa en John Pasveer. Nadat ze al jaren op zoek waren naar een geschikte locatie in de omgeving van Breda viel hun oog op deze locatie: de laatste "witte vlek" in Nederland.

De open dag die gehouden werd voor de officiële opening trok zoveel bezoekers dat het verkeersopstoppingen als gevolg had. De eerste maanden zijn de verwachtingen dan ook dik overtroffen. De gasten van SpaOne zijn zeer lovend over het aanbod van faciliteiten en de gastvriendelijkheid van het personeel. Iets waar de eigenaren natuurlijk hartstikke blij mee zijn!


Maar wat is er dan anders dan andere spa's? SpaOne kent een bijzondere architectuur, heeft een prachtige inrichting, het ultieme aanbod in faciliteiten, een mindfullness studio én de mooiste zoutsteencabine van het land. We kunnen natuurlijk nog veel meer opnoemen, maar het is een aanrader om het juist allemaal zelf te gaan ervaren. En als je honger hebt gekregen zit je goed: de keuken van SpaOne heeft een uitgebreide kaart waar ook vegetarische, veganistische en biologische gerechten op staan.

Benieuwd naar de arrangementen, badenkaarten, de openingstijden of alle andere mogelijkheden? Je vindt het op de website van SpaOne