VVV Oosterhout open voor afhalen bestellingen

Vanaf woensdag 10 februari mogen producten bij niet-essentiële winkels besteld en afgehaald worden. Dit biedt gelukkig weer wat perspectief, ook voor de VVV in Oosterhout.


Hoe werkt het?

Je belt ons in de ochtend (maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur) voor het doorgeven van je bestelling. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 085-7441102 (kies in het keuzemenu optie 2: overige vragen en VVV). Je krijgt van ons een datum en een tijdstip door waarop jouw bestelde producten klaar liggen. Vanaf woensdag 3 maart is het ook toegestaan om op het afgesproken tijdstip even in de winkel rond te neuzen, mocht je dit willen. Betalen doe je contactloos via de pin bij het afhalen of vooraf door middel van een factuur. Betalen met een VVV-cadeaucard kan uiteraard ook, geef dit dan even door bij het bestellen.


Ben je niet in de gelegenheid om te bellen? Dan kan bestellen via de mail ook. Vermeld in de mail hoe je wilt betalen, factuur, VVV-card of pin. Wacht vervolgens op een bevestiging van ons, daarin kun je lezen wanneer de bestelde producten voor je klaar liggen. Je kunt ons mailen via: info@vvvoosterhout.nl


Goed om te weten

Onze vaste afhaaldagen zijn maandag- en woensdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 13.30 en 19.00 uur. Je ontvangt vanzelf een datum en tijdstip op één van deze dagen.


Dus, wil je heel graag op korte termijn die fietskaart, het Oosterhouts Leesplankje, de Bombast-speurtocht, een VVV-cadeaucard of ieder ander product uit ons assortiment, laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag!

Ook als je niet goed weet wat je wilt bestellen, bijvoorbeeld als je een cadeautje voor iemand zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag!VVV Oosterhout - Torenstraat 8 - 4901 EJ Oosterhout

tel. 085-7441102 - e-mail: info@vvvoosterhout.nl