Wat wij belangrijk vinden: Steun uw lokale ondernemer!

Wat wij belangrijk vinden: Steun uw lokale ondernemer!

Dus probeer uw geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft.

Vier tips om Oosterhoutse bedrijven te blijven steunen

1: Winkel in Oosterhout

Volg altijd de landelijke maatregelen. De ondernemers in de stad ontvangen u graag, nu even met gepaste afstand. Ze proberen de service en gastvrijheid zo goed als mogelijk hoog te houden. Dus als het in een winkel even te druk is kom op een later tijdstip terug. Er zijn ook veel ondernemers die hun producten graag bij u thuis-brengen. Neem hiervoor contact op met uw vertrouwde Oosterhoutse ondernemer en spreek samen af wat de beste manier is om de lokale producten bij u thuis te krijgen. Daarnaast zijn er winkels die op verzoek openen en winkels waarbij je bestellingen via social media (zoals Facebook of Instagram) kunt plaatsen.

2: Schaf tegoedbonnen en cadeaubonnen aan

Wat je altijd kunt doen: cadeaubonnen of tegoedbonnen aanschaffen van de lokale ondernemer. Dus denk vooruit: heb jij binnenkort verjaardagen of iets te vieren? Schaf dan vooral cadeaubonnen aan van de favoriete winkel/horecagelegenheid van de jarige job. Zo ondersteunen we de lokale winkelier of horecazaak, nu en op de langere termijn.

3: Zet je eigen bereik in

Heeft jouw favoriete winkel, café, restaurant of andere zaak een actie tijdens de ‘Coronacrisis’? Of hebben ze een oproep? Deel dat bericht meteen en zet zo je eigen social mediakanalen in om deze boodschap zo ver mogelijk de wereld in te helpen. Dit kan door het te delen via Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn of alle andere kanalen. Je draagt dan bij aan de naamsbekendheid van jouw favoriete bedrijf!

4: Stuur een berichtje

De ondernemers moeten op dit moment alle zeilen bijzetten! Stuur ze een berichtje, vraag of je iets kunt doen en steek ze vooral een hart onder de riem. Ondernemers hebben nu jouw steun nodig. Door ze aandacht te geven, houden ze de energie om te blijven ondernemen en op creatieve manieren door te gaan om deze periode te overleven.

En tot slot: laten we hopen dat alle maatregelen er voor zorgen dat deze crisis snel voorbij is. Dat kan alleen als we ons allemaal aan de maatregelen houden. Daarna zorgen we er voor dat Oosterhout weer snel op stoom is. Proef Oosterhout! Vandaag, morgen en in de toekomst!