UPDATE CORONAVIRUS

Op basis van de persconferentie van 15 maart j.l. heeft de VVV besloten om vanaf 16 maart tot nader order te sluiten. Dit doen wij om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. In de Bussel komen dagelijks veel mensen over de vloer, waaronder veel ouderen, voor wie een besmetting ernstige gevolgen kan hebben.

Wij vinden het belangrijk om zowel onze bezoekers als onze eigen medewerkers, de medewerkers van onze collega's van de Bibliotheek Theek5, Theater de Bussel en alle vrijwilligers te beschermen. 

De VVV-groepsactiviteiten kunnen tot 1 juni a.s. niet gereserveerd worden. Wanneer je een groepsactiviteit in de genoemde periode geboekt hebt, ontvang je hierover persoonlijk bericht.

Als je ons belt op 085-7441102, krijg je de mogelijkheid om een voicemailbericht achter te laten. Deze voicemail wordt regelmatig afgeluisterd. Verder kun je ons ook altijd mailen op: info@vvvoosterhout.nl 

Wij begrijpen dat dit voor veel van onze vaste bezoekers een vervelende maatregel zal zijn, maar wij rekenen op jullie begrip. Wij wensen iedereen veel sterkte met deze situatie.