Blokker Oosterhout

Arendshof 18, Oosterhout

Het Nederlandse familiebedrijf Blokker Holding is een internationaal detailhandels- en groothandelsconcern actief in de sectoren Huishoud, Speelgoed en Wonen. Tot het detailhandelsconcern Blokker Holding B.V. behoren de winkelketens Blokker, Marskramer, Novy, Cook&Co, Xenos, Big Bazar en Budget, de speelgoedketens Bart Smit, Intertoys en Maxi Toys, Leen Bakker en de groothandels Trend Center en Elektroblok. Het concern is actief met elf winkelformules in acht landen met circa 2.400 vestigingen en circa 22.000 medewerkers. De belangrijkste markten zijn Nederland, Belgi‰ë, Frankrijk en Duitsland. Blokker is de huishoudspecialist van Nederland. Bij hun vind je altijd vertrouwde kwaliteitsmerken, verrassende assortimenten en nieuwe inspiratie. Je krijgt altijd persoonlijke en attente service van hun medewerkers. Daar staan ze al 100 jaar voor. Daarnaast zijn ze voordelig en verassen ze elke week weer met scherpe actie-aanbiedingen. Lees verder

Het Nederlandse familiebedrijf Blokker Holding is een internationaal detailhandels- en groothandelsconcern actief in de sectoren Huishoud, Speelgoed en Wonen.

Tot het detailhandelsconcern Blokker Holding B.V. behoren de winkelketens Blokker, Marskramer, Novy, Cook&Co, Xenos, Big Bazar en Budget, de speelgoedketens Bart Smit, Intertoys en Maxi Toys, Leen Bakker en de groothandels Trend Center en Elektroblok. Het concern is actief met elf winkelformules in acht landen met circa 2.400 vestigingen en circa 22.000 medewerkers. De belangrijkste markten zijn Nederland, Belgi‰ë, Frankrijk en Duitsland.

Blokker is de huishoudspecialist van Nederland. Bij hun vind je altijd vertrouwde kwaliteitsmerken, verrassende assortimenten en nieuwe inspiratie. Je krijgt altijd persoonlijke en attente service van hun medewerkers. Daar staan ze al 100 jaar voor. Daarnaast zijn ze voordelig en verassen ze elke week weer met scherpe actie-aanbiedingen.

Arendshof 18, 4901 LH Oosterhout

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.