Van Haren Schoenen

Arendshof 235, Oosterhout

Van Haren is al ruim 80 jaar een leidende formule in de schoenenbranche in Nederland. Met meer dan 143 filialen is er altijd é邂n in de buurt en is Van Haren niet alleen ‚‚één van de grootste, maar tevens ‚‚één van de meest succesvolle schoenenretailers in Nederland. Bij Van Haren kan het hele gezin terecht voor schoenen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Voor iedereen is er een passende schoen. Bij Van Haren staan alle maten gewoon in de winkel, waardoor je zelf snel de juiste schoen kunt vinden en je niet hoeft te wachten op een medewerker. Door dit zogenaamde Rack Room concept vind je snel de schoen die (bij jou) past. Maar vraag ook, wanneer gewenst, gerust hun medewerkers om advies. Lees verder

Van Haren is al ruim 80 jaar een leidende formule in de schoenenbranche in Nederland. Met meer dan 143 filialen is er altijd é邂n in de buurt en is Van Haren niet alleen ‚‚één van de grootste, maar tevens ‚‚één van de meest succesvolle schoenenretailers in Nederland. 

Bij Van Haren kan het hele gezin terecht voor schoenen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Voor iedereen is er een passende schoen. Bij Van Haren staan alle maten gewoon in de winkel, waardoor je zelf snel de juiste schoen kunt vinden en je niet hoeft te wachten op een medewerker. Door dit zogenaamde Rack Room concept vind je snel de schoen die (bij jou) past. Maar vraag ook, wanneer gewenst, gerust hun medewerkers om advies.

Arendshof 235, 4901 ND Oosterhout

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.